Welkom bij Property Management

Zoeken in Bouw, Infra & Vastgoed

DAKaccent Nederland BV

Bedrijfsprofiel

Twaalf jaar geleden is DAKaccent Nederland begonnen met dakrenovatie, onderhoud en beheer. Sindsdien is er veel veranderd. Het aantal daken dat wij renoveren en onderhouden is flink toegenomen. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden.

DAKaccent Nederland is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van projectmatige dakrenovatie en onderhoudsbeheer van platte daken. Wij bieden u een breed en innovatief totaalpakket. Wij zijn slagvaardig, betrokken en werken met korte communicatielijnen.

Dakaccent werkt volgens de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 4702. Dit houdt in dat we renovaties procesmatig en professioneel uitvoeren volgens alle relevante eisen van het Bouwbesluit. Wij zijn in het bezit van het bijbehorende KOMO-procescertificaat.

We zijn lid van VEBIDAK, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Naast belangenbehartiger is dit vooral een grote bron van actuele technische know-how.

In het totaalconcept kunnen wij bouwkundige en installatietechnische onderdelen meenemen zoals bv. het vervangen van boeiboorden en loodslabben en het plaatsen van lichtkoepels. Ook de veiligheid op uw dak en duurzame toepassingen nemen wij samen met onze partners DAKsecure en DAKbalans ter hand.

Adresgegevens

Bezoekadres

Sprendlingenpark 5
5061 JT OISTERWIJK
Nederland

www.dakaccent.nl

Contactpersoon

Will Spapens
013-5220909
w.spapens@dakaccent.nl

Overige vestigingen

Bezoekadres

Spoorhaven 13
2651 AV Berkel en Rodenrijs
Nederland

010-5117352
info@dakaccent.nl
www.dakaccent.nl

Contactpersoon

Richard Hoogvliet

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: