Welkom bij Property Management

Zoeken in Bouw, Infra & Vastgoed

Rietbroek

Bedrijfsprofiel

Rietbroek is een allround-dienstverlener op het gebied van glas- en gevelonderhoud. Als opdrachtgever heeft u het voordeel van één partner die u op het gehele terrein kan ontzorgen. Niet alleen in glasbewassing, maar ook voor specialistisch gevelonderhoud en de renovatie van glas. Ook nemen we u eventueel de zorg voor het onderhoud van algemene ruimten uit handen. De hoogwerkers die we zelf gebruiken voor onze eigen activiteiten zijn voor derden te huur. Branches als glaszetters, zonweringsinstallateurs, schilders en loodgieters maken veelvuldig gebruik van de mogelijkheid een hoogwerker met chauffeur te huren.

Vergroot de uitstraling van uw bedrijf met gevelonderhoud

Het eerste wat relaties en bezoekers van uw bedrijf zien is de gevel van uw bedrijfsgebouw. Door weersinvloeden en atmosferische invloeden vervuilen gevels. Die vervuiling gaat niet alleen ten koste van de uitstraling van uw bedrijf. Ook de duurzaamheid van uw gebouw is in het geding. Optimaal gevelonderhoud vergroot het rendement van uw vastgoedinvesteringen.

Specialisten voor graffitiverwijdering

Ook als uw kantoor of bedrijf wordt ontsierd door graffiti. Proactief verwijderen maakt het onaantrekkelijk om úw gebouw uit te kiezen. Eén telefoontje naar Rietbroek volstaat om uw gebouw weer snel in optimale staat te brengen. Met de uitstraling die u voor uw bedrijf in gedachten heeft.

Glasrenovatie... en uw glas is weer als nieuw

Glas is een materiaal dat veel kan hebben. Bij de bouw van kantoren en bedrijfshallen is schade aan glas echter nooit helemaal uit te sluiten. Denk aan (bouw)aanslag, etsing, cementsluier en zuurtags. Vervangen van glas is een kostbare zaak. En het is vaak ook niet noodzakelijk: het renoveren van glas is een aantrekkelijk alternatief. Glasrenovatie is een apart specialisme van Rietbroek. In opdracht van gebouweigenaren en aannemers zijn we verantwoordelijk voor de finishing touch aan een gebouw.

Rietbroek beschikt ook over een beknopte maar …

Adresgegevens

Bezoekadres

Frijdastraat 13 - 15
2288 EX Rijswijk
Nederland

www.rietbroek.nl

Contactpersoon

Peter Rietbroek

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: