Welkom bij Property Management

Zoeken in Bouw, Infra & Vastgoed

Property Management

Het vinden van de juiste informatie over Bouw, Infra & Vastgoed gerelateerde bedrijven op internet is een moeizaam traject. Dit heeft te maken met verschillende factoren:

Een groot aantal verschillende disciplines / bedrijven zijn niet georganiseerd via een zogenaamde branche gerelateerde organisatie. Om je aan te kunnen sluiten bij een dergelijke organisatie, kunnen er redelijk wat restricties worden gesteld en daarnaast kan dit redelijk hoge kosten met zich mee brengen. Voor met name kleinere bedrijven kan dit een reden zijn om je niet bij een brancheorganisatie aan te sluiten. Tevens bestaat er voor een groot aantal disciplines / bedrijven überhaupt geen brancheorganisatie, waardoor het voor dit soort bedrijven des te moeilijker is om zichzelf op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Bedrijven worden in de regel slecht gevonden op internet. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een website die niet op standaard internet protocollen geënt en/of geschreven is of dat bepaalde zaken in de "Back end" van de site niet ingevuld zijn waardoor de zoekmachines op internet deze bedrijven simpelweg niet vinden. Gevolg is dat veel bedrijven geen opdrachten genereren via internet. Het komt ook nog regelmatig voor dat bedrijven überhaupt geen website hebben. We hebben het dan niet alleen over ZZP'ers maar zelfs over bedrijven met bijvoorbeeld meer dan 50 man in dienst.

Uit onderzoek van diverse onafhankelijke bureaus is gebleken dat slechts 3 % van de opdrachten die bij bedrijven wordt verkregen, afkomstig is via internet.

Met name grotere bedrijven hebben vaak een website die lastig te doorgronden is, waardoor het moeilijk kan zijn om goed tot de DNA van het bedrijf door te kunnen dringen.

Wist u dat bijvoorbeeld de zoekopdracht "Den Haag, aannemer" bij de gerenomeerde zoekmachines ca. 400.000 zoekresultaten opleverd? Het is bijna een onmogelijke opgave om daar uit te kiezen.


Bovenstaande punten waren zaken waar iedereen binnen het team van property management in de praktijk regelmatig tegenaan liep. Er moest een manier komen om sneller en op een overzichtelijke en vooral makkelijke manier, de juiste professional te kunnen vinden.


Vanuit die gedachtegang is property management ontstaan.

 

Ons team 

property management is een organisatie die bestaat uit een team van ervaren Vastgoed Professionals, die een jarenlange ervaring hebben opgebouwd bij verschillende, toonaangevende marktpartijen. 

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: